3. november kl. 12-16: Ribe Byhistoriske Arkiv åbner igen

Dato: 03-11-2020

Efter næsten otte måneders Covid 19-lukning åbner Ribe Byhistoriske Arkiv igen for brugerne. Vi glæder os til at møde jer.

Ribe Byhistoriske arkiv åbner igen

Efter næsten otte måneders Covid 19-lukning åbner Ribe Byhistoriske Arkiv nu igen for brugerne. Første åbningsdag er tirsdag den 3. november kl. 12-16. Derefter følger arkivet den nye, reducerede åbningstid, som er første tirsdag i hver måned kl. 12-16. På grund af Covid 19 er der plads til et begrænset antal brugere, men vi vil gøre vores bedste for at betjene alle. Indtil videre er brug af mundbind obligatorisk.

Ribe Byhistoriske Arkiv råder over arkivalier, billeder og litteratur fra borgere, virksomheder og foreninger med tilknytning til Ribe. Søgninger i arkivets samlinger kan foretages via arkiv.dk og EBA Mediearkiv

Vi er gerne behjælpelige med at finde det, I søger. Forespørgsler kan også sendes pr. mail til ribebyarkiv@esbjergkommune.dk.

Se mere om, hvad arkivet kan tilbyde på rba.esbjergkommune.dk.

Velkommen til Ribe Byhistoriske Arkiv. Vi glæder os til at møde jer.

Mette Guldberg
Arkivleder